Меню сайту

Наше опитування
Чи дбаєте ви про свою безпеку ?
Всього відповідей: 766

Статистика

Головна » 2010 » Серпень » 30 » Студреспубліка проти СНІДу
20.29
Студреспубліка проти СНІДу
Інформаційна кампанія «Не дай СНІДу шанс!» долучилася до молодіжного мульти-фестивалю «Студентська республіка», пропонуючи інтерактивні акції для молоді у форматі тематичних вечірок, інформаційні матеріали з профілактики ВІЛ/СНІДу та розповсюджуючи безкоштовні презервативи.
Перші тематичні вечірки з інформаційним наповненням щодо проблем ВІЛ/СНІДу з успіхом пройшли 5 та 17 серпня на базі «Сонячний» поблизу м. Маріуполь та інтегрувалися у фінал «Студреспубліки», що відбувся 20-24 серпня у місті
Рішення Кабінету Міністрів про виселення клініки з приміщення в Лаврі викликало лаву протесту. Фото Рейтер
5 |
розваг «Фотон» в курортному селищі Заозерне поблизу м. Євпаторія.
Фестиваль відвідали більше 4.000 молодих людей з усіх регіонів України. Так, 21 серпня у «Фотоні» відбувся тренінг в форматі «рівний-рівному» з питань підвищення обізнаності молоді про ВІЛ/СНІД, а 22 серпня – тематична вечірка «Condom Party». Протягом усього часу проведення фестивалю з 21 по 24 серпня працював інформаційно-консультаційний пункт «Не дай СНІДу шанс!», де всі охочі мали можливість отримати презервативи, надані Компанією Медком, та інформаційні матеріали, які у доступній формі подавали базову інформацію про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, використання засобів індивідуального захисту, тестування на ВІЛ та ін.
Організатори фестивалю висловили бажання продовжити співпрацю у 2011 році.
Мульти-фестиваль «Студентська республіка» проводиться щорічно протягом 12 років. Фестиваль об’єднує кілька суб-фестивалів навколо центральної події - організаційно-діяльністної гри, в якій імітується Держава з її органами управління і народом. На фоні гри паралельно відбуваються й інші суб-фестивалі та конкурси, а також семінари, тренінги, фест аматорського відео, спортивні змагання, дискотеки, виступи найкращих студентських ді-джеїв, пі-джеїв та зірок шоу-бізнесу.
Докладніше про фестиваль: http://www.studrespublika.com
Партнерська ініціатива у Відні
18 липня, у першій день роботи Конференції у Відні, розпочав свою роботу стенд Федерального уряду Німеччини. Відкрила роботу стенду Парламентський державний секретар у Федеральному міністерстві охорони здоровя ФРН Аннетте Відманн-Мауц. У своєму виступі пані Відманн-Мауц підкреслила високу активність МОЗу ФРН у національній та міжнародній діяльності з профілактики ВІЛ/СНІДу, зокрема у наданні допомоги європейським країнам та країнам Центральної Азії. В цілому, бюджет двосторонніх партнерських проектів складає 20 млн. євро. Як повідомила пані Відманн-Мауц, програмам міжнародної співпраці ФРН з питань подолання епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні приділяється особлива увага, адже країна має найвищий рівень поширення ВІЛ-інфекції серед країн Східної Європи та розташована близько до ФРН.
Партнерська ініціатива також отримала можливість долучитися до роботи німецького павільйону Віденської конференції. Партнери Ініціативи – Олена Єщенко, заступник голови Комітету з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам, МОЗ України, та Лариса Криворук, головний спеціаліст Комітету – представили успіхи першої хвилі зовнішньої реклами Національної профілактичної кампанії «Не дай СНІДу шанс!», яка реалізується за технічної підтримки GTZ. Кампанія отримала високу оцінку як від МОЗу ФРН, так і від Федеральної агенції з питань просвіти у галузі охорони здоров’я (BZgA), чий досвід у боротьбі з ВІЛ/СНІДом є міжнародно визнаним.
Категорія: Цивільний захист | Переглядів: 1572 | Додав: bgd | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук


Година В Тернополі

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

Архів записів

Друзі сайту
БЖД - Безпека життя діяльність



Copyright MyCorp © 2024