[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Небезпеки для сучасної молоді » Інформаційні небезпеки » ВІЛ / СНІД (Як ви важаєте? Звідки в Україні зявився цей недуг?)
ВІЛ / СНІД
bgdДата: Середа, 02.06.2010, 13.24 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 19
Репутація: 5
Статус: Offline
Яка категорія населення в Україні є найбільшим обєктом ризику , щодо переносу збудників ВІЛ?
Які заходи профілактики Ви вважаєте найбільш ефективними?
 
VovaДата: Неділя, 06.06.2010, 00.08 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачи
Повідомлень: 22
Репутація: 0
Статус: Offline
Чув, що ВІЛ з'явився від статевих контактів людей з приматами. Тобто можна сказати, що через свою дурість людина сама на себе накликала біду. А далі, розповсюдуючись від людини до людини вірус дійшов і до нашої рідної землі. Оскільки в нашій країні сприятливі умови поширення вірусу, тому й відносно швидкі темпи його розповсюдження. sad
Для того, щоб визначити категорію найбільшого ризику переносників ВІЛ треба знати якими способами він найзручніше подорожує серед людей - безладне статеве життя і наркотики. А тепер подумаємо яка категорія найчастіше схильна до цих поганих пристрастей - звичайно ж підлітки (приблизно 15-18 років). А чому ж саме підлітки? - спитаємо себе. Все дуже просто. Все визначається психологічними особливостями їхнього віку - їм все цікаво і всього хочеться попробувати. Вони на межі між дитинством і дорослістю, і при чому прагнуть якомога швидше перейти до настйпної категорії, стати дорослими, хоча і зовсім не розуміють дорослих.
Звичайно ми не змінимо підлітків, такий психічний розвиток людини закладено в наших генах. Залишається тільки допомагати їм усвідомлювати те, що наркотики і секс це тимчасові задоволення, а наслідки від них можуть принести величезні муки і що найгірше - смерть. Потрібно робити усе, для того, щоб молодь була якомога частіше зайнятою корисними справами, частіше проводити бесіди з підлітками на дану тему, старатися сформувати у них правильні знання ще до того, як вульгарні мас-медіа створять у них хибні уявлення про відпочинок і розваги. Розумію, що відпочинок повинен бути завжди і повинен приносити людині задоволення, але це не означає, що він повинен супроводжуватися алкоголем чи наркотиками з наступним сексуальним актом. Цікава і корисна праця з хорошим результатом теж приносить задоволення! Підліток повинен зрозуміти, що людина одержує більше корисного та позитивного від того, що вона щось створить, а не від того, що зруйнує (в тому й числі й своє здоров'я). Потрібно створювати своє здоров'я - спорт і фізична праця в поєднанні з розумовою. Також вважаю, що людям потрібно стати більш добрішими один до одного, допомагати один одному, менше бути егоїстами, адже загроза СНІДУ дуже велика і подолати її ми можемо тільки спільними зусиллями, а не по одиночці. Не потрібно закривати очі на проблеми оточуючих нас людей! Якщо у когось проблеми з вживанням алкоголю чи наркотиків, і навіть якщо людина вже захворіла на цю страшну хворобу, всерівно потрібно допомагати таким людям, поставити себе на їх місце. Нам потрібно усвідомити, що ті хто найчастіше підхоплюють ВІЛ сьогодні є нашим майбутнім, адже їм завтра будувати нашу країну. А якщо вірус всіх нас скосить то нікому буде це робити. sad Тому ці хто сьогодні має владу і керує людьми повинні також подбати про їх здоров'я і про майбутнє народу. Поки вірус ще не досягнув критичної межі проблему треба підрізати ще в коренях і програми для профілактики ВІЛ/СНІДу треба активно проводити вже сьогодні!


Зміни світ, змінивши себе!

Повідомлення відредагував Vova - Неділя, 06.06.2010, 00.09
 
radecvitДата: Вівторок, 22.03.2011, 23.43 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Особисто я маю власну точку зору на питання про пошодження (виникнення) ВІЛ/СНІДу. [i]

Як на мене ВІЛ/СНІД - один із видів БІОЛОГІЧНОЇ ЗБРОЇ людства. Таку "зброю" могла "запустити в дію" одна із розвиних країн сучасного світу.

Як на мене вимальовується логічний ланцюг:
* в таємній лабораторії вчені створюють новий вірус - ВІЛ *
* далі - заражують ним СВІДОМО декілька сотень жінок легкої поведінки, наркоманів,гомосексуалістів і т.п. ----- вірус "ЗАПУСТИВСЯ В ДІЮ" *
* а потім - все просто --- люди шляхом задоволення (статевий вкт, наркоманія) поширюють його далі *
* таким чином певна частина людства може сама себе "вижити" (знищити) без застосування зброї, армії, радіації чи ядерних вибухів ---- шо, в принцині, може входити до глобальних планів розвинутих країн, які бажають в недалекому майбутньому стати гегемонами на Землі (зайняти панівні позиції).

будь-ласка, прокоментуйте мою позицію cool

Повідомлення відредагував radecvit - Середа, 23.03.2011, 18.40
 
Форум » Небезпеки для сучасної молоді » Інформаційні небезпеки » ВІЛ / СНІД (Як ви важаєте? Звідки в Україні зявився цей недуг?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024