[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Небезпеки для сучасної молоді » Інформаційні небезпеки » Гіпокінезія та гіподинамія проблема сучасної молоді (причини виникнення та способи усунення)
Гіпокінезія та гіподинамія проблема сучасної молоді
uaemДата: Четвер, 25.02.2010, 19.34 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачи
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Гіпокінезія - це малорухомий спосіб життя, що призводить до гіподинамії.
Гіподинамія - це зниження рухової активності і сили м'язових скорочень.Гіподинамія приводить до порушення функцій організму: атрофічним змінам в м'язах, детренірованності серцево-судинної системи, зміні водний-сольового балансу, системи крові, імунітету, демінералізациі кісток і т.д.
deal
Найбільшою причиною є науковий прогрес blink


Em . . .
 
VovaДата: Понеділок, 08.03.2010, 15.44 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачи
Повідомлень: 22
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (uaem)
Найбільшою причиною є науковий прогрес blink

Я особисто думаю, що науковий прогрес не є найбільшою причиною. А найбільшою причиною є людська тупість, небажання думати. Хто чи що нам заважає рухатися? Ми самі! А точніше - наша лінь. Нам легше посидіти зручненько за своїм улюбленим компом і робити мінімальні рухи мишкою і часом постукати по клаві пальчиками. Так, безумовно науковий прогрес призвів до зростання інтелекту людини, ми створюємо нові речовини, механізми, роботів, короче все що полегшує нам життя. Але той факт, що зростає кількість хвороб, серед яких виділяється і гіподинамія, заставляє задуматися....а чи дійсно ми стаємо розумнішими? Ми спустошуємо всі земні ресурси, бачимо щастя тільки в грошах, але все це може в одну мить щезнути, якщо ми не будемо думати про своє здоров'я, хороший стан якого можливий лише за наявності гармонії з природою. Нажаль ми цього не розуміємо і тому гіпокінезія для нас миліша ніж наприклад прогулятися на свіжому повітрі, помилуватися тими залишками природи, яку ми щоденно знищуємо, я вже не кажу про заняття спортом. Дуже часто над проблемою задумуються тоді, коли вже пізно, але ж важко відмовитися від того, що приносить більше задоволення і є менш кориснішим на користь того, що приносить менше задоволення, але є кориснішим. Треба просто перебороти себе, змінити свої пріоритети, але це дуже важко і мало хто з цим погодиться, нажаль.


Зміни світ, змінивши себе!
 
gangsterДата: Середа, 28.04.2010, 22.00 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачи
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Із Vova, цілком згідний, наша молодь, а точніше наші друзі не задумуються, або ж навіть нехочуть думати про здоровя. зараз грає роль колектив, якшо всі, то і я але про користь всі давно забули повинно бути одне задоволення, нажаль, як не крути в цьому також винна мода, і її оденний прогрес, а точніше звички заходу, які пізніше приходять в нашу державу, і пізніше залишають. в світі зараз вже модно бути індивідуальністю, вести здоровий спосіб, а що найважливіше - рухливий. тож давайте не словом а ділом будемо змінювати всі що нас оточують, хорошим прикладом заохочувати оточуючих. і я додам - з нами БОГ!
 
Форум » Небезпеки для сучасної молоді » Інформаційні небезпеки » Гіпокінезія та гіподинамія проблема сучасної молоді (причини виникнення та способи усунення)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024