Меню сайту

Наше опитування
Чи дбаєте ви про свою безпеку ?
Всього відповідей: 766

Статистика

Головна » 2011 » Листопад » 4 » Рятувальник очима дітей
00.07
Рятувальник очима дітей

 

        В вересні цього року підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Рятувальник очима дітей», що відбувся в період з квітня по червень 2011 року.

          Проводився він з метою популяризації серед дітей та підлітків здорового і безпечного способу життя, формування культури безпечної життєдіяльності, свідомого й відповідального ставлення до питань особистої та колективної безпеки, пропаганди професії рятувальника, привернення уваги громадськості до проблем профілактики надзвичайних ситуацій серед дітей та підлітків, підтримки талановитих дітей.

             Організаторами  проведення конкурсу були - «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки», Міністерство з надзвичайних ситуацій України, за сприяння Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

До участі в конкурсі були запрошені учні різних навчальних закладів віком до 16 років, вихованці гуртків «Юний рятувальник», осередків Руху «Школа безпеки», будинків дитячої творчості. Це були як індивідуальні, так і колективні роботи за трьома віковими категоріями: молодша, середня, старша в різних номінаціях

На конкурс надійшло багато мистецьких робіт - близько тисячі малюнків, плакатів, фотографій, м'яких іграшок, вишивок, аплікацій, моделей рятувально-пожежної техніки. А ще майже п'ятсот - художньо-поетичного напряму: віршів, оповідань, казок на рятувальну тематику, гарно виконаних та оформлених згідно з вимогами Конкурсу.

Активну участь у цьому Конкурсі прийняли участь школярі нашої області і стали призерами у номінаціях:

ІІ місце в молодшій віковій категорії Юля Назар , 8 років, м. Тернопіль,  ТЗСШ І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки, номінація «Малюнок»-(«Рятувальна служба завжди поруч», гуаш);

ІІ місце в середній віковій категорії Наталія Старух, 14 років, м. Кременець, Кременецька ЗОШ №4, номінація – фото.

ІІІ місце в молодшій віковій категорії номінація «Казка» Оксана Чехович 9 років, Залозецький будинок дитячої та юнацької творчості смт. Залізці, Зборівський район.

Переможці будуть нагороджені  дипломами ВГДР «Школа безпеки», грамотами та призами.

Кращі роботи учасників конкурсу «Рятувальник очима дітей» вже були представлені в експозиції виставки МНС України з нагоди Дня рятівника, розгорнутої у виставковому центрі на лівому березі Дніпра в Києві, на Міжнародному конкурсі «Рятувальник очима дітей», який проводила Міжнародна асоціація молодіжних громадських організацій рятувальників-пожежних «ЮнСПАС», що відбувся у вересні в Білорусі, під час проведення в МДЦ «Артек» Зльоту юних рятувальників України,  а також опубліковані  на сторінках дитячого журналу «Я сам(а)».

 

 

Методист навчально-методичного центру                    О.Бабій


Переглядів: 2804 | Додав: bgd | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
16.09.2012
1. sjdzuhtp [Матеріал]
usevddh

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук


Година В Тернополі

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Погода

Архів записів

Друзі сайту
БЖД - Безпека життя діяльність



Copyright MyCorp © 2024