Меню сайту

Наше опитування
Чи задоволені ви станом безпеки в Україні ?
Всього відповідей: 728

Статистика

Головна » 2010 » Квітень » 22 » ДУЖЕ ПРОСТА ІСТОРІЯ, але вона має дуже глибокий зміст. Безпека душі, інакше.
18.20
ДУЖЕ ПРОСТА ІСТОРІЯ, але вона має дуже глибокий зміст. Безпека душі, інакше.
Таку назву дали автори цього чудового твору (трагікомедія на дві дії), який виконували студенти 4-го курсу інституту мистецтв Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. А як відомо, чим простіше подається матеріал тим талановитіші  є його автори. А хто ж ці автори? Автор п’єси Марія Ладо. Режисура і сценографія - заслуженого актора України Володимира Лісового, художники по костюмах та по світлу: Оксана Федун та Володимир Баранов відповідно.

Своєми враженнями я поділюся пізніше, а зараз про виставу.

Живе десь в селі Кокошинцях Густинського повіту проста селянська родина, має господарку: курей, поросят, корову, та навіть коня. І вся ця господарка охороняється вірним песиком. Звичайно, для утримання всього цього добра треба мати гарного господарника. Саме таким і є Павло Петрович, що далі - це просто треба все  бачити….


Я чесно кажучи, отримав високу духовну насолоду від тих переживань, які супроводжують уважного глядача. Був в захваті від акторської гри виконавців ролей, причому без перебільшення всіх, без винятку. Кожен досить добре, як на мене, робив свою справу. Не знаю, як там оцінять професіонали акторських здібностей, але для мене, пересічного глядача, все прекрасно. Дякую всім, хто тим чи іншим був задіяний до вистави і як на мене вона має гарне майбутнє, але для цього треба всім нам попрацювати. Цим відгуком я , власне і хочу започаткувати просування цього твору на сцену до глядача.
Подивіться фото з вистави...




Олександр Варакута – пересічний глядач
Переглядів: 1214 | Додав: bgd | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук


Година В Тернополі

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Погода

Архів записів

Друзі сайту
БЖД - Безпека життя діяльність



Copyright MyCorp © 2024