Меню сайту

Наше опитування
Чи дбаєте ви про свою безпеку ?
Всього відповідей: 766

Статистика

Головна » 2010 » Вересень » 10 » 9-го вересня у Херсонській області тривали змагання на відкритій місцевості
12.41
9-го вересня у Херсонській області тривали змагання на відкритій місцевості
9-го вересня у Херсонській області тривали змагання на відкритій місцевості. Це найвідповідальніша частина програми, адже після мистецьких конкурсів, художніх і жартівливих номерів, продемонстрованих під час «домашнього завдання», тепер команди мають показати свої навички і вміння на практиці. Оцінювати спортивні змагання приїхали досвідчені фахівці Центру туристично-краєзнавчої творчості учнівської молоді та обласного Центру здоров’я та спортивної медицини в Херсонській області.

Упродовж дня юнаки долали 20-метрову дистанцію на канаті, підвішеному на висоті двох метрів над землею, зав’язували вузли різними способами, розпізнавали отруйні гриби від їстівних, встановлювали туристичні намети та надавали першу медичну допомогу. Як і на інших етапах змагань, суддівській колегії доведеться нелегко визначити кращих. Вони вже окреслили лідерів першої частини Фестивалю, проте загальний результат після всіх конкурсів може кардинально змінити лідерів. Поки першими в загальному заліку йдуть команди «Стрім» із Дніпропетровщини, «Чорноморські рятувальники» з Одеської області та «Флеш» з Миколаївщини.

Рятувальники та журі впевнені, що саме змагання на відкритій місцевості покажуть справжню готовність учасників Всеукраїнського Фестивалю до «надзвичайної ситуації».

По завершенню спортивної частини змагань на учасників чекає розважальна програма, під час якої діти та глядачі оберуть міс та містера Фестивалю. Після веселих та дотепних конкурсів і номерів учасники будуть заохочені цінними подарунками.

Переглядів: 1025 | Додав: bgd | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук


Година В Тернополі

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Погода

Архів записів

Друзі сайту
БЖД - Безпека життя діяльність



Copyright MyCorp © 2024